Thursday 20 July 2017

Vištiena su medumi ir sojos padažu.

Yra tokie patiekalai, kurie nemėgsta fotografuotis. Šokinėk aplink kiek nori, bet nuotraukų kokių tikiesi - neišgausi.Taip buvo ir su šiuo patiekalu...Taip ir anaip šokinėjau aplink jį, kol galiausiai pateikiau paprastai. Man dar mokytis ir mokytis visom prasmėm.

Šį receptą radau pas Ernesta bloge, kai ieškojau minčių vištienai. Gavosi tikrai skaniai ir mūsų šeimoje jis tikrai bus dar ne kartą patiekiamas.

6  vištienos blauzdelės,
3 šaukštai sojos padažo,
3 šaukštai skysto medaus,
1 sezamo aliejaus ( pamiršau),
čili paprikos miltelių pagal skonį,
truputis maltų baltųjų pipirų.

Dubenyje sumaišykite sojos padažą, medų, čili pipirus, baltus pipirus ir aliejų. Sudėkite vištieną ir gerai išmasažavę palike pasimarinuoti per naktį ar bent 40 min.
Dėkite vištieną į skardą išklota folija, užpilkite marinatu ir kepkite 220 C.temp. apie 1 val.arba, kol vištiena iškeps.
Tiekite su pasirinktu garnyru.

Mintis iš Baking Sekrets.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...