Tuesday 13 June 2017

Ešerio filė švelniame padaže.

Ši žuvytė mums labai patiko. Labai skanus, nors ir paprastas padažas čia puikiai tiko.
Tikrai kartosiu dar ir dar...

4 ešerio file gabaliukai,
druska,
raudonėlis,
malti baltieji pipirai.


Padažas:
2 šaukštai sviesto,
 4 skiltelės česnako,
4 maži jauni laiškiniai svogūnai,
apie 1 stiklinę pieno,
2 šaukštai miltų.

Žuvies file ištrinkite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti 15 - 20 min.
Kepkite pavartant po kelias minutes keptuvėje.
Padažui:

Įkaitinkite keptuvėje sviestą ir apkepinkite smulkintus česnakus ir svogūno galvutes.
Dėkite miltų ir maišykite, kad jie nesusviltu. Maišant pilkite pieno ( pilkite tiek, kokio tirštumo norite padažo ). Pagardinkite druska ir pipirais.
Berkite smulkintus svogūno laiškus ir gerai išmaišykite.
Į lėkštę dėkite žuvį ir užpilkite padažu.


Šaltinis: BBC Food Recipes

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...