Friday 19 May 2017

Silkė su ridikėliais.

     Pamačius šias salotas pas Odetą bloge iš pradžių net pagalvojau:kažkokia nesąmonė...Bet kai kartą užsinorėjus silkės, bet tokios, kurios neragavau dar praverčiau interneto platybes, būtent ši silkė ir sugundė išbandyti naujieną.
Šaldytuve kaip tik buvo visi produktai, tad greitai susisukau virtuvėje ir valgiau čepsėdama.Tikrai skanu.


250 gr.silkės pakuotė,
6 ridikėliai,
1 nedidelis ilgavaisis agurkas,
5-6 svogūno žali laiškai,
nedaug krapų,
1 šaukštas vyno acto,
2 šaukštai aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos jei reikia.

Ridikėlius ir agurką supjaustyti plonais pagaliukais, svogūno laiškus ir krapus susmulkinti.Vyno actą sumaišyti su aliejumi, pipirais ir druska ir užpilti ant daržovių.
Silkės filė supjaustyti nedideliais gabaliukais ir uždėti ant daržovių.
Skanaus.

Idėja:cocina-rendez-vous.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...