2017 m. kovo 21 d., antradienis

Silkė filipinietiškai

   Šią silkę gaminau šiaip be progos, bet galiu pasakyti, kad puikiai tiktu ir vaišių stalui.Ir nebūtina laukti Kūčių, kad galėtum ja mėgautis.
   Patariu atsargiau su čili pipiriuku, nes aš nors ir nedaug dėjau, bet dar ir dabar ugnimi degu kaip koks drakonas iš pasakų vaikams.
    Labai skanu, neįprasta, darbo nedaug...Žodžiu:imkit ir valgykit.


  • 4 silkių filė,
  • 1 svogūnas,
  • ryšulėlis petražolių,
  • ryšulėlis svogūno laiškų,
  • 0.5 žalio čili pipiro,
  • 1 skiltelė česnako,
  • keli vyšniniai pomidorai.
      Nulupame ir susmulkiname svogūną, čili pipirą, česnaką, laiškinius svogūnus.Beriame į dubenį.
Petražoles susmulkiname, pomidorus daliname į 4 dalis, silkę pjaustome nedideliais gabaliukais.Dedame į dubenį su daržovėmis.Viską gerai išmaišome.Jei trūksta skonio ( labai abejoju) įberkite druskos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Burokėlių sriuba su paprikomis.