Wednesday 14 December 2016

Varškinės juostelės

   Labai mėgstu gaminius iš varškės, tad neatsispyriau šiam gaminiui.Jis turėjo būti kaip žagarėliai, bet aš pjausčiau tiesiog juosteles ir neišnėriau pro kilpelę.Bet nei skonis, nei išvaizda nenukentėjo nuo to.

    Labai minkšti, skanūs, greit padaromi...O pradėjus valgyti, negaliu sustot.Bet ne tik aš, bet ir visa šeima juos pamėgo.Vyras net kelis negvelbti spėjo į darbą įsidėt...


  • 250 gr.varškės,
  • 100 gr.grietinės,
  • 2 kiaušiniai,
  • 200 gr.cukraus,
  • 400 gr.miltų,
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių,
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus,
  • aliejaus ,
  • cukraus pudros apibarstymui (nebūtina).
Sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų, grietinę ir vanilinį cukrų.Suberkite išsijotus miltus, kepimo miltelius ir užminkykite tešlą.
   Ant miltais pabarstyto stalo kočiokite tešlą ir supjaustykite juostelėmis.Kepkite gerai įkaitintame aliejuje iki gražios auksinės spalvos.Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertu riebalus.
   Apibarstykite cukraus pudra.


Kaip minėjau, iš šios tešlos galite kepti žagarėlius.

Šaltinis: Baking Secrets.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...