Thursday 17 November 2016

Traškios kopūstų salotos

    Vakar bevartydama veidaknygę užmačiau tokių įdomių dalykų...Pastebėjau, kad atsiranda kulinariniai puslapiai su svetimomis nuotraukomis.Nesivargina savų daryt, tiesiog užrašą gražiai apkarpo ir valioooo, turim puikią nuotrauką.Kaip su tuo kovoti?Nes jeigu parašai, tai tavo komentarą ištrins, o tavę užblokuos ir vėl tyliai darys savo darbelius...
 
    Kaip minėjau fb.puslapyje, turėjau interviu.Manę kalbino Virginija iš portalo Anglija.today.Tad jeigu kas nematėte ar dar neskaitėte, prašom paskaityti ir sužinosit kaip aš užsidegiau gaminimo aistra.
O dabar prie salotų...Šias salotas gaminau vyrui į darbą, nes jis mėgėjęs tokio maisto.Bet jums irgi siūlau išbandyti, nes labai skanios, traškios ir puikiai tinka prie mėsos kepsnio...
   Kopūstus pjausčiau smulkiai su peiliu, bet jeigu tingite žaisti, galit ir tarkuoti.


  • ketvirta dalis nedidelio kopūsto,
  • 1  svogūnas
  • 2 saliero stiebkočiai,
  • 1 morka,
  • 2 šaukštai majonezo,
  • truputis citrinos žievelės tarkuotos,
  • pundelis nedidelis krapų,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Kopūstą smulkiai supjaustykite.Morką sutarkuokite su burokine tarka.Svogūną ir salierą susmulkinkite mažais gabaliukais.Pagardinkite druska ir pipirais.
  •    Majonezą išmaišykite su citrinos žievele ir smulkintais krapais.Užpilkite ant smulkintų kopūstų ir gerai išmaišę dėkite į šaldytuvą porai valandų.

  • p.s.nelaukite vakaro ir nefotografuokite vakare, nes gausis negražios nuotraukos :P  Dauguma maisto
    blogerių nuotraukas gražina photoshopu, o aš nemoku ir turim, ką turim ....:D

2 comments:

  1. Niekada nemeginau daderi citrinos zieveles,manau labai pikantiska :).Skanus Jusu blogas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū labai už gražius žodžius.Pabandykite, gal patiks.Mums labai patiko....

      Delete

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...