Kai lauke šitaip šalta, jaučiu didžiulį poreikį sriuboms...Kad ir šiandien grįžus iš universiteto puoliau virt sriubos.
Su česnaku puiki sriuba gavosi, o jo valgyti patariama daug šaltuoju metu.Tad ir į sriubą negailėkit įdėt daugiau,nes bus tik skaniau...
Su česnaku puiki sriuba gavosi, o jo valgyti patariama daug šaltuoju metu.Tad ir į sriubą negailėkit įdėt daugiau,nes bus tik skaniau...
- 2 bulvės,
- 1 didelis svogūnas,
- 4 skiltelės didelės česnako,
- 1.5 l.sultinio,
- sauja ryžių,
- 3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
- 200 ml.grietinėlės,
- pundelis krapų,
- druska, pipirai pagal skonį.
Aliejuje apkepinti smulkintą svogūną ir česnakus.
Į puodą su sultiniu dėti kubeliais pjaustytas bulves ir apvirti.Dėkite ryžius ir virkite iki kol bus minkšti.
Sudėkite kepintas daržoves, supilkite grietinėlę, berkite prieskonius ir smulkintus krapus.
No comments:
Post a Comment