2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Briuselinių kopūstų sriuba

   Šiandien kažkokia keista diena...Buvau įsitikinusi, kad gaminu tą sriubą, o pasirodo ne...Originaliame recepte buvo naudojami brokoliai, o man sušvietė, kad briuseliukai ir išsiviriau skanią sriubą.Klaidą pamačiau kai sėdau rašyti teksto... Tai dabar ir nežinau ar čia vadinasi netiksli kopija iš Maisto klubo ar čia visgi mano šedevras skaitosi?
   Nieko,sriuba skani, soti...O aš sau nuotaiką pasikelt skaitau linksmą knygą ir krizenu viena namuose.

500 gr.Briuselio kopūstų,
3 bulvės,
200 gr. lydyto sūrio,
3 česnako skiltelės,
druska, pipirai pagal skonį,
2 l.daržovių sultinio.

Bulves nulupti, smulkiai supjaustyti ir kartu su kopūstukais sumesti į verdantį sultinį.
Įberti druskos, pipirų. Virti 10-15 min., arba kol visos daržovės bus minkštos.Nusunkti su kiaurasamčiu,
viską sutrinti blenderiu. Į sriubą įdėti lydytą sūrį, česnaką ir užvirti, jei norisi skystesnės konsistencijos, įpilti sultinio kurį nupylėme į kitą dubenį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Prezidentiniai J.F.Kennedy vafliai.