Po kelionių Amerikoje su #KarantinoSkoniuKeliones merginomis taip nesinori grįžti į nuobodžią Švediją. Nežinau kaip kitoms merginoms, bet man ši virtuvė nuobodi, ne mano skonio.
Švedų virtuvė-paprasta, riebi ir labai soti. Ši virtuvė nepasižymi prieskonių gausa, vartojama daug pieno ir jo produktų, mėgsta gausiai saldinti cukrumi.
Buvo sunku išsirinkti ką noriu pagaminti ir parodyti jums(negi gaminsi švediškus kukuliukus), ilgai dairiausi receptų...
Šiuos sumuštinius pasirinkau todėl, kad tai iš dalies mano skonio patiekalas ir jis yra populiarus ten. Jo ruošimo variantų yra begalė, bet aš pasirinkau šį vien todėl, kad daugumoje šio recepto variantų krevetės tiesiog "maudosi" majonezo jūroje.
3 vnt, 5 min.
3 riekės juodos duonos
pagal poreikį majonezo
150 g virtų be kiauto krevečių
keli salotų lapai
keli griežinėliai agurko
keli vyšniniai pomidorai
2 griežinėliai citrinos
kelios šakelės krapų
Ant duonos užtepame majonezo, salotų, agurko griežinėlius ir perpjautus pomidorus.
Krevetes nuvarviname ir uždedame ant sumuštinio. Citrinos griežinėlius perpjauname per pusę ir uždedame ant sumuštinių.
Puošiame krapų šakelėmis.
No comments:
Post a Comment