2018 m. vasario 10 d., šeštadienis

Šokoladinės širdelės.

Pabusti šeštadienio rytą, keliauti į virtuvę, greitai užmaišyti tešlą blynams, o paskui ramiai mėgautis valgant susėdus visai šeimai ( beveik visai)  prie stalo yra tobulas rytas. Šeimos apsupryje, geriant rytinę kavą, plepant apie dienos planus yra man geros dienos pradžia.
Šie blynai/širdelės puikiai tiks tiek Meilės dienos rytą palepinti savo brangius žmogučius, tiek Užgavėnių dieną varant žiemą iš kiemo. 
Šiedelės nėra labai saldūs, tad puikiai tinka valgyti su uogiene ar jogurtu.

150 gr. miltų,
2 šaukštai kakavos,
50 gr. cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
1 žiupsnelis druskos,
100 ml. kefyro,
3 šaukštai aliejaus,
2 kiaušiniai,
100 gr. juodojo šokolado drožlių.

Miltus įsijojame į dubenį, ten sudedame ir visus sausus produktus, išmaišome.
Miltų kalnelyje padarome duobutę ir supilame visus šlapius produktus, išmaišome.
Suberiame šokolado drožles ir visą masę gerai išmaišome.
Širdelių vaflinę įkaitiname ir kepame blynus.
Skanaus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Vištiena salotų patale.

Pasirodo vasaros vienas mėnuo praktiškai jau pasibaigė, o aš taip nieko padoraus ir nenuveikiau. Pamenu vasarą vaikystėje. Ji man tokia ...