Sunday 23 April 2017

Antienos salotos su vynuogėmis.


Kažin, ar pavyktų surasti žmogų, kuris nenorėtų gyvenime būti laimingas..

Bet kas gi toji laimė? Kaip ją sutikti, o sutikus - atpažinti? Kamantinėjame visus, klausinėjame savęs, bet visi atsakymai - skirtingi..

Matyt, laimė - daugiaveidė būtybė!

Šias salotas gaminau vieną, gražų savaitgalio popietę, kai norėjau palepinti man mielus žmogiukus.Įvertinta puikiai, o man taip gera, gera...

1 gūžė salotų,
500 gr.šviežios antienos file su oda iš Lapino puotos,
100 gr.vynuogių ( naudojau žalias, bet tinka visokios),
2 pomidorai,
1 svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
pipirų,
druskos,
0.5 citrinos sulčių.

Anties file iškepame keptuvėje.
Salotas suplėšome rankomis.
Pomidorus ir svogūnus susmulkiname žiedeliais, vynuoges perpjauname per puse.
Anties file supjaustome 1 kąsnio gabaliukais.
Daržoves ir antiena dedame į lėkštę ir paskaniname druska ir pipirais.
Citrinos sultis sumaišome su aliejumi ir apšlakstome salotas.




No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...