2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Sparneliai su mėlyno sūrio padažu.

    Šie sparneliai puikiai tiks tiek pietų stalui, tiek pasisėdėjimui su draugais ar net iškylai.Skanūs tiek šilti, tiek šalti.Greitai pagaminami ir dar greičiau suvalgomi.
   


  • 1 kg.sparnelių ( padalintų į dvi dalis per sąnarį),
  • druska pagal skonį,
  • pipirai malti irgi pagal skonį,
  • 1 šaukštelis maltos paprikos,
  • 1 šaukštelis džiovintų smulkintų pomidorų,
  • 1 šaukštelis petražolių,
  • truputis dž.čiobrelio.
      Padažas:
  • 100 gr.mėlyno sūrio,
  • 100 gr.grietinės,
  • 2 šaukštai majonezo,
  • 0.5 citrinos sulčių.
   Sparnelius gerai ištriname prieskoniais ir dedame į skardą.Kepame 200 C.temp.apie 20 min.
Padažui sūrį sutriname šakute, dedame grietinę, majonezą, pilame sultis ir gerai išmaišome.Paragaujame, jei trūksta druskos, truputį įberkime.
    Patiekiame sparnelius su padažu.
  p.s.puikiai tinka prie alaus vyrams :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Burokėlių sriuba su paprikomis.