Sunday 12 March 2017

Pomidorienė su perlinėm kruopom.

    Na ir kaip begyvenat?A?
Aš tai rodos visas dienas gaminau, dariau, o parodyti neturiu ką...Tiesiog tingėjau fotografuoti.Galit patikėt?Tai va, šitaip būna.
      Tiesa, vakar buvau su vaikais vienos mergaitės gimtadienyje.Svečiai buvo kitos šalies žmonės, tad visai smagu buvo pamatyti kita kultūrą šventimo.Nors ir vaiko gimtadienis, bet prisišokom, prisidainavom...Smagu.


      Kaip ir kiekvieną savaitgalį, šiandien mano virtuvėj karaliauja cepelinai, o dabar...dalinuosi puikiu sriubos receptu.
       Ši sriuba labai skani, soti, tiršta...Mmmmm,skanuma :)
     


  • 2 šaukštai aliejaus,
  • 2 sutarkuotos morkos,
  • 1 susmulkintas svogūnas,
  • 2 nedidelės skardinės susmulkintų pomidorų,
  • 2 stiklinės virtų perlinių kruopų,
  • 1 l.sultinio,
  • 1 šaukštelis dž.čiobrelių,
  • 1 šaukštelis druskos,
  • 1 šaukštelis maltų baltųjų pipirų,
  • pundelis šv.petražolių.
   Įkaitintame aliejuje pakepiname svogūnus ir morkas.Supilame sultinį, pomidorus su visu skysčiu, prieskonius ir užvirti.Pavirus 10 min.sudėti virtas kruopas.Pavirkite dar 10 min.Įberti smulkintas petražoles.Skanaus.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...