Sunday 18 December 2016

Silkė su grybais

   Tai tradicinė mano silkė Kūčių stalui.Labai skani, mažai darbo, nėra jokių mandrybių.Paprasta, bet neprasta.

     Naudojau lenkiška silkę, sūri labai, nepadėjo nė mirkymas.Žiūrėkite pagal save, jei jums reikia druskos, berkite.Aš nebėriau.Ir grybus galite naudoti kokius turite.


  •    2 silkės filė,
  • 200 gr.pievagrybių,
  • 1 svogūnas,
  • aliejaus kepimui.
   Silkę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Pievagrybius ir svogūnus susmulkiname ir apkepiname keptuvėje su aliejumi.Kai atvėsta, sumaišome su silke.
   Jei trūksta skonio, berkite druskos, pipirų.Man nė vieno, nė kito netrūko, tad ir nedėjau.


Tikiuosi jūsų šventiniam stalui ši silkė irgi tiks ir patiks :)

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...