Thursday 1 December 2016

Kopūstų ir faršo troškinys

    Šį troškinį gaminu jau ko gero visą amžinybę ir rastas jis buvo ko gero tais laikais dar SM forume.
Tai puikus patiekalas, kai nori šilto ir daug...Puikiai atstoja ir sriubą ir antrą patiekalą.


450 gr.  faršo (kiauliena maišyta su jautiena),
nedidelė gūžė kopūsto, 
2 morkos,
1 svogūnas,
 3 skiltelės česnako,
5 bulvės,
0.5 indelio lydyto sūrio be priedų,
 4 šaukštai pomidorų padažo,
0.5 čili pipiro,
1.5 l.sultinio.


Aliejuje pakepiname svogūną ir česnakus, dedame faršą ir gerai apkepame.Beriame prieskonius (druską, pipirus, maltą papriką ), gerai išmaišome.Dedame juostelėmis smulkintą kopūstą, čilį  ir

riekutėmis pjaustytas morkas, pakepiname.Dedame į didelį puodą, dedame smulkintas kubeliais bulves, užpilame sultinius ir troškiname vis pamaišant.Likus iki troškinimo pabaigos 10 min.sudedame sūrį ir pomidorų padažo, išmaišome ir baigiame troškinti.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...