Thursday 8 December 2016

Įdaryti pievagrybiai

Aš labai mėgstu kalmarus,tad būtinai turėjau tai išbandyti.


10-15 kepurėlių pievagrybių,
1 nemažas kalmaras,
1 pakelis ryžių,
50 gr.fermentinio sūrio,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai majonezo,
šlakelis aliejaus,
truputis pipirų,druskos.


Pievagrybius išskobiame,apšlakstome aliejumi,druska ir apkepame orkaitėje.Virtus kalmarus susmulkiname,sumaišome su virtais ryžiais,tarkuotu fermentiniu sūriu,česnakais,majonezu.Beriame pipirų,druskos,išmaišome.
Dar reikėjo kumpiuko,bet jo neturėjau....Super skanu.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...