Šis patiekalas labai greitai pagaminamas.Idealiai tinka pietums ar vakarienei kai norisi skaniai pavalgyti, o laiko arba noro sukiotis virtuvėje nėra.Kelios minutės ir valgom...
- 2 vištienos krūtinėlės (aš naudojau nukaulintas blauzdeles),
- 1 svogūnas,
- 2 česnako skiltelės,
- 2 paprikos,
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
- 2 pomidorai,
- 4 pievagrybiai,
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- žiupsnelis aitrios paprikos.
Vištieną supjaustykite kąsnio gabaliukais.
Svogūną, česnakus, pievagrybius ir paprikas susmulkinkite.Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepinkite daržoves bei grybus 3 min.Sudėkite vištienos gabaliukus ir kepkite.Kol viskas kepa, nuo pomidorų nulupkite odelę ir susmulkinkite juos.Sudėkite pomidorus į keptuvę ir apiberkite druska, pipirais ir aitria paprika, kepkite apie 8-10 min.,kol pomidorai pasileis į padažą ir vištiena iškeps.
Valgėme su rudais ryžiais.
Šaltinis iš Surfing the world cuisine.
No comments:
Post a Comment