Tuesday, 9 August 2016

Tuno užtepėlė.

Šitą reikalą radau Moteris žurnale ir knietėjo išbandyti.
Skonis tikrai puikus.Lengvai pagaminamas užkandukas.

200 gr.skardinė tuno savo sultyse,
1 šaukštas garstyčių,
1 šaukštas majonezo,
3 skiltelės česnako,
2 kiaušiniai,
maltų pipirų,
jeigu trūksta įberkite druskos.
Išvirkite kietai kiaušinius.
Tuną nuvarvinkite.
Į dubenį dėkite tuną,kiaušinius ir visas kitas sudedamas dalis.Blenderio pagalba sutrinkite iki tirštos tyrės.
Valgyti užtepta ant skrudinto batono.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...