Friday 3 January 2020

Salotos su pievagrybiais

Ilgai galvojau rašyti tai ar ne, bet kažkada turi but tai pasakyta garsiai.
Aš daug laiko praleidžiu galvodama ką gaminsiu, kaip pateiksiu, fotografuosiu... O kur dar tie įrašai, kuriems skiriu ne vieną minutę.
Ir tada išryškėja toks keistas dalykas-dėl ko visa tai darau (gal rašau?)...Pasidairau po kitus kiemus(blogus) ir norisi dar labiau susigūžti, nes pasijuntu balta varna. Užtenka jiems įkelti paprastą kiaušinį ir sulaukia daug palaikymo, komentarų...
Sekėjų kaip matote pas mane yra visi 23 000, o po įrašu tik keli paspaudimai. Rašydama tinklaraštį įdedu tikrai daug savęs ir kai pamatau jūsų abėjingumą-noriu nuleisti rankas, uždėti ant tinklaraščio spyną ir niekada daugiau neįjungti kompo. Nes kam visa tai?Jums neįdomu. O aš galiu savo įrašus rašyti ir į užrašį knygelę :) Yra keli sekėjai, kurie kiekvieną mano įrašą pastebi, pakomentuoja, bet kiti... Sunku paspausti patiktuko ženklą? Jei kažkas nepatinka-parašykite, keisim. Tik nebūkite abėjingi visam tam, ką darau :)
O dabar, kad įrašas nebūtu toks blogas, dalinuosi labai skanių salotų receptu, kurias išbandžiau jau senokai, tik niekaip neparašydavau recepto.
Tai va, jei norite skanių, greitai pagaminamų salotų, bėkite į virtuvę ir gaminkite.
Naudojau "Globus" kons. kukurūzus, kurie labai patinka mano šeimai, nes kokybė garantuota.

200 g pievagrybių
4 šaukštai kons. kukurūzų
1/2 ilgavaisio agurko arba 2 mažesni
200 g kumpio
1 nedidelis raudonasis svogūnas
2-3 šaukštai majonezo
žiupsnelis pipirų
šlakelis aliejaus

Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepiname smulkintus pievagrybius. Atvėsiname.
Kumpelį, agurką,svogūną susmulkiname nedideliais kubeliais. Dedame kukurūzus, atvėsintus grybus, beriame pipirus. Įdedame majonezo ir gerai išmaišome.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...