Friday 25 October 2019

Salotos su vištienos kepenėlėmis

Patikėkite, atradau nepadoriai skanias salotas. Buvau jau pamiršusi tą jausmą, kai kabini šaukštu ir negali sustoti. Tačiau sustojau.Sustojau tada, kai dubenyje neliko nė trupinėlio.
Tai puikios salotos/mišrainė iš likučių, kur liko nuo pietų. Šiek tiek kepenėlių, morka verkė likusi nuo nepanaudojimo sriubai, kukurūzų atidaryta skardinė nuo mažosios vakarienės... Tikrai puikus būdas sunaudoti likučius šiam patiekalui, o nusinešus į darbą-turėti puikius pietus :P

2 asmenims, 10 min.

200 g vištienos kepenėlių (keptų)
1 didelė morka
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
2 rauginti agurkėliai
3 šaukštai kukurūzų konservuotų
1/2 nedidelio aitraus pipiro
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų pipirų
šlakelis aliejaus
2 šaukštai lengvo majonezo

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepinkite tarkuotą morką, smulkiai pjaustytą svogūną, aitrųjį pipirą ir išspaustus česnakus.
Į dubenį dedame kepintas daržoves, keptas kepenėles, kukurūzus, kubeliais pjaustytus agurkus, pagardiname druska bei pipirais.Išmaišome.
Prieš tiekiant dedame majonezą ir dar kartą išmaišome.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...