Tuesday 14 March 2017

Šiltos žiedinio kopūsto ir pievagrybių salotos.

    Šios salotos puikiai atstos ir antrą patiekalą, nes yra labai sočios.Darbo nėra daug, o skonis, toks, kad nesuprasi ką valgai. Tikrai vertos būti pagaminamos ir suvalgytos.
     Grybus galit naudoti kokius norite ar kokių turite.Puikiai tiktu voveraitės, baravykai...

  • 1.5 stiklinės smulkintų kalafiorų,
  • 1 stiklinė smulkintų grybų,
  • 1 nedidelis svogūnas,
  • pundelis krapų,
  • žiupsnelis juodųjų pipirų maltų,
  • 50 gr.Feta sūrio,
  • 2 šaukštai aliejaus alyvuogių.
  Smulkintą svogūną kepinkite keptuvėje su aliejumi kartu su smulkintais grybais.Keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol iš grybų išsiskirs vanduo.Po maždaug 10 min.sudėkite kalafiorus, berkite pipirus ir vėl uždengę dangtį troškinkite, kol suminkštės kalafioras.
   Sudėkite krapus ir sulaužytą Fetos sūrį, maišykite, kol sūris išsileis.Druskos nedėkite, nes Feta pakankamai sūri.
   Išmaišykite ir tiekite šiltą.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...