2018 m. birželio 5 d., antradienis

Braškių glotnutis su medumi.

Pas manę paskutiniu metu nėra nei nuotaikos, nei ūpo gaminti. Visko tiek prisikaupė, kad aš jau laukiu to balto dryžio šiuose metuose. O ir teisybę sako:nėra nuotaikos, neik į virtuvę. 
Šiandieną bandžiau cukinijų keksą kepti ir jau ne pirmą kartą kepu, bet šiandieną paėmė ir nenusisekė. Laimė, kad nors sriuba pavyko.
Mintys kitur, Lietuvoje, pas savus... Greičiau atostogos, greičiau ten...
Šiek tiek smagesnėm nuotaikom tai, kad ir vėl šilta pas mus. Šiandieną išlaikiau paskutinį egzaminą:diskutavome ar reikalinga karališka šeima. Aš tai kai įsijaučiau, tai dėstytojai teko kelis kartus pertraukti mane, kad galėtu kiti įsiterpti :)

Einant prie kokteilio... Greita ir paprasta. Vienas, du, trys ir gatava.
Medų galite keisti cukrumi, o braškes kitomis uogomis.

2 asmenims, 5 min.

150 gr. braškių,
200 ml. pieno,
2 šaukštai medaus,
žiupsnelis vanilinio cukraus,
keli ledukai.

Braškes nuplauname, nuskiname kotelius ir perpjauname per puse. Sudedame į trintuvą braškes, beriame vanilinį cukrų, ledukus, dedame medų ir supilame pieną. Viską sutriname trintuvu.
Išpilstome į atšaldytas taures.
Skanaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Prezidentiniai J.F.Kennedy vafliai.